Webbplatsens överlägg

Om oss

Om oss


Välkommen till Enoteca Roma – en italiensk restaurang belägen i Bagaregården, en av Göteborgs mest charmiga stadsdelar. Vi är en familjeägd restaurang med en modern och rustik inredning som skapar en varm och välkomnande atmosfär samtidigt som du får en smak av Italien.

Hos oss kan du uppleva den genuina smaken av Italien i en avkopplande och trevlig miljö. Vi serverar autentiska italienska rätter tillagade med noggrant utvalda, högkvalitativa råvaror. Vår meny är varierad och erbjuder allt från klassiska pastarätter till välkryddade kött- och fiskrätter samt vegetariska alternativ.

Oavsett om du vill njuta av en romantisk middag eller en trevlig kväll med vänner och familj, så är du välkommen till oss. Vi serverar bland annat charkuterier och ostar, marinerade grönsaker, bruschetta, tartare och dagens varmrätt. Till maten kan du beställa in den dryck som passar dig. Vi har något för alla smaker.

Vi på Enoteca Roma är passionerade att ge våra gäster den bästa möjliga upplevelsen. Vårt mål är att varje besök hos oss ska vara som en resa till Italien utan att du ska behöva lämna Göteborg. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår restaurang!

Följ oss på Instagram och Facebook för att hålla dig uppdaterad på vad som händer hos oss.

Bild på restaurang Enoteca Roma.
Inredning som ger en avslappnad och välkomnande atmosfär. Upplev det italienska köket på sitt allra bästa sätt i vår vackra restaurang i Göteborg.
Upphovsrätt © 2024 Enoteca Roma. Alla rättigheter förbehållna. | Catch Foodmania av Catch Themes